Diyarbakır takımları ligin oynanması yönünde görüş bildirdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) pandemi nedeniyle sezon planlaması, başlama tarihi ve statüsü belli olmayan Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) için kulüplerden görüş isterken, Diyarbakır takımları ligin oynanması gerektiği yönünde görüş bildirdi.

Haberler 01.10.2020 - 09:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) pandemi nedeniyle sezon planlamas, balama tarihi ve statüsü belli olmayan Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) için kulüplerden görü isterken, Diyarbakr takmlar ligin oynanmas gerektii yönünde görü bildirdi.

BAL Liginde Diyarbakr temsil edecek olan Diyarbakrspor, Balar Belediyespor, Bismil 21Spor ve çnar Belediyespor, pandemi ile ilgili tedbirlerin federasyon ve ilgili kurumlar tarafndan alnarak ligin oynanmas gerektiini dile getirerek federasyona bu yönden yazlar yazd. Diyarbakrspor kulübü, TFFye gönderdii yazy kulübün resmi sosyal medya hesabndan paylat. TFFnin görü bildirmeleri için kulüplere verdii süre 29 Eylülde tamamland. Daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu tarafndan yaplacak toplant ile karar alnaca kaydedildi.

Türkiye genelinde yaplan yoklamada kulüplerin yüzde 90dan fazlasnn ligin oynanmas yönünde görü ilettii belirtildi.

Ana Sayfaya Git