Diyarbakır’da 50 bin sporsevere ücretsiz polar

Diyarbekirspor’un sponsoru Doğu ve Güneydoğu’daki sporseverlere 50 bin adet ücretsiz polar ve spor malzemesi ürünleri dağıtmayı hedefliyor.

Haberler 21.01.2022 - 00:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 2. Lig Krmz Grup ekibi Diyarbekirsporun sponsoru tarafndan balatlan sporseverlere ücretsiz polar ve spor malzemeleri projesi yaylarak devam ediyor. lk etapta geçen hafta Diyarbekirspor-çorum FK maçnda 500 taraftara polar datlmasyla balayan uygulamann 2. Lig, 3. Lig ve amatör liglerdeki bölge takmlarnn taraftarlarna yönelik olarak devam edecei bildirildi.

Vatandalar mutlu etmeye çalmann dnda hiçbir amacn olmadn belirten Diyarbekirspor Onursal Bakan Feyzi lhanl, hedeflerinin 50 bin ürünü sporseverlerle buluturmak olduunu kaydetti. lhanl, Sponsorumuza bu güzel proje için teekkür ediyoruz. Burada hiçbir ticari beklenti yok. htiyaç sahibi sporseverleri bu hediyelerle mutlu etmek istiyoruz. Geçen hafta Diyarbekirspor-çorum FK maçyla balayan uygulama bölgedeki dier profesyonel ve amatör maçlarla devam edecek. Bölge halkmza katkda bulunmaya devam edeceiz dedi.

KALEYE TAKVYE YAPILDI

Transfer çalmalarn devam ettiren Diyarbekirspor, 2. Lig ekibi Ankaraspordan kaleci Atakan Akyolu renklerine balad. Fenerbahçe altyapsnda yetien 21 yandaki file bekçisi, daha önce Kastamonusporda da forma giydi. Cumartesi Bodrumsporla deplasmanda oynayaca maçn hazrlklarn tamamlayan Diyarbekirsporun cuma günü Bodruma gidecei açkland.

Ana Sayfaya Git