Diyarbakır'da Amatör Lig'de Mehmetçik'e "pankartlı" destek

Diyarbakır 2. Amatör B Grubu'nda mücadele eden Asur Gençlik Spor oyuncuları, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na sahada açtıkları pankartla destek verdi.

Haberler 15.03.2018 - 11:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Yeniehir ilçesindeki ehitlik 1 Nolu Sahada Baak 21 Spor ile karlamak için sahaya Reis yazl formalarla çkan Asur Gençlik Spor oyuncular, Afrin Zeytin Dal Operasyonu ehitlerini Saygyla Anyoruz yazl pankart açt.

Asur Gençlik Spor takm, rakip takmn sahaya çkmamas nedeniyle hükmen galip oldu.

Kulüp Bakan Cihan Kayaalp, AA muhabirine yapt açklamada, takmn 3 yl önce kurulduunu ve 2. Amatör B Grubunda mücadele ettiklerini söyledi.

Rakiplerinin sahaya çkmama nedenini bilmediklerini ifade eden Kayaalp, Biz her zaman ehitlerimizi kalbimizde yaatyoruz. Vatan milleti için cann verenler bizim için deerlidir. dedi.

Oyuncularla aldklar karar dorultusunda Zeytin Dal Harekatna verdikleri destei sahada göstermek istediklerini belirten Kayaalp, rakip takm çkmad için sahada yalnz kaldklarn aktard.

Kayaalp, Diyarbakrdan böyle bir pankart açlrsa harekatta görev yapan askerlerimize bir nebze de olsa moral olur diye düündük. Pankartmz açtk. nallah snr dnda görev yapan askerlerimiz izler ve Diyarbakrllarn onlarla ilgili duygularn görürler. diye konutu.

Her zaman Mehmetçikin yannda olduklarn dile getiren Kayaalp, gerektiinde Afrine dahi gidebileceklerini sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git