Diyarbakır'da bir ilk karate

Türkiye Karate Federasyonu, Diyarbakır'da ilk kez Türkiye Karate Şampiyonası düzenleyecek.

Haberler 12.11.2019 - 11:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Federasyondan yaplan açklamaya göre, Türk karatesinin genç yldzlarnn mücadele edecei Ümit, Genç ve 21 Ya Alt Türkiye Karate ampiyonas, 14-17 Kasmda gerçekletirilecek. Diyarbakr, ilk kez ulusal seviyede bir Türkiye Karate ampiyonasna ev sahiplii yapacak.

Seyrantepe Spor Salonunda düzenlenecek müsabakalarda 1999 ile 2004 yllar arasnda doan sporcular mücadele edecek. Kaytlarn 13 Kasmda sona erecei ampiyonada yaklak bin 500 sporcunun mücadele etmesi bekleniyor.

DYARBAKIRDA BR LK OLACAK

ampiyonann ardndan 17 Kasm Pazar günü, milli takm ön seçme müsabakalar da yaplacak. Milli Takm Teknik Kurulu, 7-9 ubat 2020de Macaristanda düzenlenecek Ümit, Genç ve 21 Ya Alt Avrupa Karate ampiyonasnn kadrosunu belirleyecek.

Türkiye Karate Federasyonu Bakan Esat Delihasan, açklamasnda, ülkenin her bölgesinin ayr bir güzellie sahip olduunu belirterek, Bu tür organizasyonlar gerçekletirirken sporcularmzn hem en iyi ortamda rekabet etmesini hem de ülkemizin farkl ehirlerini görerek sosyal ve kültürel açdan kendilerini gelitirmelerine katk sunmak istiyoruz. Ülkemizin her yeri farkl güzellikleri barndryor. nanyorum ki Diyarbakrdaki organizasyona katlm gösteren herkes, güzel duygularla ehirden ayrlacak. Bu vesileyle tüm katlmclara baarlar diliyorum. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git