Diyarbakır'da bocce müsabakaları sona erdi

Diyarbakır'da okullar arası spor müsabakaları tüm hızıyla devam ediyor. Genç erkekler bocce müsabakalarında şampiyonluk ipini Koşuyolu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi göğüsledi.

Haberler 14.03.2020 - 00:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Grup müsabakalarn rakiplerine say vermeden geçen Kouyolu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, çeyrek finalde ise Merkez mam Hatip Anadolu Lisesini 13-0lk farkl sonuçla malup ederek, yar finalle yükseldi. çözüm okullarn 11-3lük sonuçla dize getiren baarl bocceciler, finale yükseldi. Ergani Anadolu Lisesini final maçnda zorlanmadan malup eden ve 11-1lik sonuçla sahadan ayrlan Kouyolu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Diyarbakr ampiyonu olarak grup müsabakalarna katlma hakkn elde etti.

Kouyolu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi beden eitimi öretmeni ve antrenörü Salih Kulaksz, Diyarbakr ampiyon olduklar için çok mutlu olduklarn söyledi. Kulaksz, Büyük çekimelere sahne olan müsabakalara toplam 26 takm katld. Tüm rakiplerimizi farkl yenerek, ampiyon olduk ve hiçbir maçta zorlanmadk dedi.

HEDEF GRUP MÜSABAKALARI

yi ve programl çalmann karln aldklarna iaret eden Kulaksz, öyle devam etti:

Diyarbakrda rakipsiz olduumuzu gösterdik. l ampiyonluuna çok kolay ulatk. Sporcularm verdikleri emeklerden dolay kutluyorum. Bize her zaman destek olan ve yanmzda yer alan okul yönetimimize de ayrca teekkür ediyorum. Hedefimiz nisan aynda Adyamanda düzenlenecek olan grup müsabakalarnda bölge ampiyonluunu elde etmektir. nallah bu hedefimizi de yakalar ve admz Türkiye finallerine yazdrrz.

Ana Sayfaya Git