Diyarbakır'da çifte tur sevinci

Diyarbakır'ın Spor Toto 2'nci ligdeki temsilcisi Amed Sportif'in yarı finale kalması ile 3'üncü lig temsilcisi Diyarbekirspor'un da finale kalması, kentte büyük bir sevinç yaşattı. Her iki takımın tur atladığı haberlerinin duyulması üzerine taraftarlar bayraklarıyla şehirde konvoy oluşturup sevinç gösterilerinde bulundu.

Haberler 09.05.2017 - 08:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto 2nci Lig Beyaz Grupta Sivasta 1-1 berabere kalan maçn rövannda sahasnda Sivas Belediyespor ile golsüz berabere kalan Amed Spor, Diyarbakrda oynanan maçta 0-0 kalarak grupta adn yar finale yazdrrd.

Spor Toto 3ünü Lig Play Off yar final müsabakas ilk maçnda sahasnda Darca Geçlerbirliine 1-0 yenilen Diyarbekirspor ise deplasmanda 2-1 galip gelerek tur atlad. Diyarbakrn her iki temsilcisinin tur atlamas kentte büyük bir sevinç yaratt. Amedspor-Sivas Belediyespor maç oynand srada, görevli polislerin sahaya giren bir horozu yakalama çalma çabas ise taraftarlardan büyük alk ald. Ksa süren kovalamaca sonrasnda polisin yakalad horoz, görevlilere teslim edildi.

Amed Sportif ile Diyarbekirspor taraftarlar aldklar bayraklarla cadde ve sokaklarda tur atarak sevinç gösterilerinde bulundu. Uzun süre kendi takmlar lehinde tezehürat yapan taraftarlar daha sonra olaysz bir ekilde dald.

Ana Sayfaya Git