Diyarbakır’da gençler futbol ile sosyalleşiyor

Antalyaspor Diyarbakır Futbol Akademisi’nde eğitim alan gençler, futbol oynayarak sosyalleşiyor.

Haberler 17.12.2019 - 01:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Antalyaspor Diyarbakr Futbol Akademisi, çocuklara yönelik futbol çalmalarna devam ediyor. Antalyaspor Diyarbakr Futbol Akademisi antrenörü Ecvet Turkurka, 20 yldr aktif futbol hayatnn olduunu söyledi. Birikimlerini paylamak için Antalyaspor Diyarbakr Futbol Akademisine geldiini belirten Turkurka, çocuklara ne verdiysek onun karln mutlaka olumlu olarak alyoruz. çocuklarnda büyük bir katklar oluyor bu aamada, bir ey verip de aldm zaman bu beni çok mutlu ediyor. 14, 15 ve 16 ya gruplar arasnda çocuklarmzla futbol karlamalarna katlyoruz. Burada verilen eitimden sonra çocuklarn çevreye baklar geliiyor ve duyarl oluyorlar. Kendi gelimeleri açsnda çalmalarda iyi bir aama kat ediyorlar dedi.

Futbol okulundaki örencilerin velileri de, çocuklarnn futbol ile sosyalletiini söyledi. çocuunun okuldaki baarsnn artrlmas noktasnda futbolun çok yararl ve faydal olduunu belirten velilerden Bilal Kaplan, Futbolun çocuumun geliiminde ve arkadalar ile iletiiminde çok önemli bir etkisi var diye konutu.

çocuum Fernando Muslera gibi olmak istiyor

Spor ile birlikte çocuunda büyük deiim gözlediini aktaran Mahmut Akn da, çocuum Fernando Muslera gibi olmak istiyor. Spor ile uraan bütün çocuklarda mutlaka büyük bir deiim görünür. O deiim olumda da var. Futbol oynadktan sonra arkadalar ile daha iyi geçinmeye balad. Burada örendiklerini darda ayn ekilde uyguluyor. çocuklarmz ile birebir ilgilendikleri için Antalyaspor Diyarbakr Futbol Akademisi yöneticilerine teekkür ediyorum eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git