Diyarbakır’da haftada iki maç yapılan stadın zemini göz kamaştırıyor

Süper Lig dahil Türkiye’nin bir çok bölgesinde bulunan stadyumların zeminleri futbol oynamaya elverişli olmadığı için eleştiri konusu olurken, 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadının zemini göz kamaştırıyor.

Haberler 17.02.2021 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kenti profesyonel liglerde temsil eden Amedspor ve Diyarbekirsporun ortalama haftada iki maç oynad stadyumun zemini, youn maç trafiine ramen bozulmayarak övgü alyor. Diyarbakr Gençlik ve Spor l Müdürlüü tarafndan oluturulan ekip tarafndan düzenli olarak bakm yaplarak korunan sahann zemini tarafl tarafsz herkesin takdirini toplayarak Türkiyenin dier stadyumlarna örnek gösteriliyor.

DÜZENL BAKIMDAN GEçRLYOR

Yeni Diyarbakr Stadyum Müdürü Veysi Koyun gözetiminde maçlardan önce ve maçlardan sonra olmak üzere haftann her günü bakm çalmalar yaplan zeminin göz kamatran görüntüsü sosyal medyada da gündem olarak övgü alyor.

4 sezon önce Fenerbahçe ve Akhisarspor arasnda oynanan Ziraat Türkiye Kupas finaliyle hizmete açlan Diyarbakr Stadyumu, UEFA normlarna uygunluu nedeniyle Türkiyenin en güzel stadyumlar arasnda gösteriliyor.

Ana Sayfaya Git