Diyarbakır’da minik futbolculara 2’inci seminer verildi

Antalyaspor Diyarbakır Futbol Akademisi tarafından, bünyesindeki sporculara, futbolda zihinsel antrenman, odaklanma ve hedefe kenetleme gibi konulara yönelik 2’inci seminer verildi.

Haberler 29.05.2019 - 01:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Davran Bilimleri Uzman Kunter Kurt ile Spor Psikolou ve Yazar Cevher Sönmez tarafndan verilen seminerde, minik sporcular, futbolda zihinsel antrenman, odaklanma ve hedefe kenetleme gibi konularda bilgi edindi. Diyarbakrda bir spor psikolou tarafndan verilen seminere, sporcu ebeveynleri de katlrken, Seyran Spor Tesislerinde gerçekleen seminerde, Davran Bilimleri Uzman Kunter Kurt ile Psikolog Cevher Sönmez, ebeveyn ve sporculara önemli bilgiler aktard.

çocuklarmz özgüvenlerini hissettirebilecekler

Yaplan seminerin ardndan açklamada bulunan Antalyaspor Diyarbakr Futbol Akademisi Kulüp Bakan Veysel Kurtolu, amaçlarnn tüm çocuklara Antalyaspor Kulübü altnda mental eitimler salamak olduunu ifade etti. Kurtolu, çocuklarmzn geliimi için eitimler vermek, burada deerli hocalarmz Kunter Kurt ile Cevher Sönmez hocamz güzel bir eitim verdi. çocuklarmzn tamamen mental yaplarn çözmeye odakldr. çocuklarmza özgüvenlerini kendilerine his ettirebilecek ve ilerleyecek bir ekilde davranlar sergilemeleri konusunda eitimler verdi. Amacmz burada velilerimize çocuklarna göstermi olduumuz duyarlln yan sra, çocuklarmzn bu ya kategorisinde ilerleyen süreçte geliimlerine katk salamaktr dedi.

Bu projeye adm attk ve güzel bir ekilde ilerliyoruz

Diyarbakr Futbol Akademisi Koordinatörü ve Antrenörü Ali Uslu da bu tür etkinliklerin devam edeceini belirterek, Bünyemizde bir yardmc hocamz ve kulüp bakanmz Veysel Kurtolu ile beraber bu projeye adm attk ve güzel bir ekilde ilerliyoruz. Bu projeye ilk adm atarken ilk bata bir seminerimiz olmutu ve ikinci bir seminerimiz. Proje u ekilde, futbol okulunu Diyarbakrda kurduk. Futbol oynamayan ve resmi maç müsabakaya çkmayan sporcumuz olmayacak. Seminerlerimiz dorultusunda Davran Bilimleri Uzman Kunter Kurt ile Spor Psikolou ve yazar Cevher Sönmez hocalarmz davet ettik ikinci seminerimizde. Güzel bir proje ve buna benzer projelerde hep yer alacaz diye konutu.

Yaplan konumann ardndan çocuklar erik dal arksyla oyun oynarken, ardndan Davran Bilimleri Uzman Kunter Kurta Antalyaspor Diyarbakr Futbol Akademisi Kulüp Bakan Veysel Kurtolu tarafndan plaket verilmesiyle etkinlik sona erdi.

Ana Sayfaya Git