Diyarbakır’da okullararası futbol müsabakaları

Okullararası Küçükler Futbol İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Seyrantepe Spor Tesislerindeki sentetik sahada düzenlenen müsabakalarda şampiyonluk ipini Şehit Birkan Gündüz Ortaokulu göğüsledi.

Haberler 23.12.2017 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yüz okulun yer ald müsabakalarn finalinde ehit Birkan Gündüz Ortaokulu ile AK emsettin Ortaokulu kar karya geldi. çok sayda futbolseverin takip ettii karlamaya iyi balayan ehit Birkan Gündüz Ortaokulu, Mustafa Karann att 3 golle, rakibini malup etti ve Diyarbakr ampiyonu oldu. Karlamann ardndan ehit Birkan Gündüz Ortaokulu futbol takm ile öretmenleri arasnda büyük bir sevin yaand. l ampiyonu olan ehit Birkan Gündüz Ortaokulu, 12-15 Ocak tarihleri arasnda Batmanda yaplacak bölge müsabakalarnda Diyarbakr temsil edecek.

BAARI ELDE EDLD

ehit Birkan Gündüz Ortaokulu Beden Eitimi Öretmeni Murat Kahraman, elde edilen baardan dolay çok mutlu olduklarn söyledi. Kahraman, kendilerine ampiyonluk yaatan tüm örencilerini kutladn ve her zaman yanlarnda olan okul yönetimine de teekkür ettiini kaydetti. Kahraman, Hedefimiz Batmandaki bölge müsabakalarnda da ampiyon olup Diyarbakr Okullararas Küçükler Futbol Türkiye Yar final karlamalarnda temsil etmektir dedi.

Ana Sayfaya Git