Diyarbakır’da Yaz Spor Okulları açıldı

Diyarbakır’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları açıldı.

Haberler 20.06.2018 - 10:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yüzme dndaki tüm branlarn ücretsiz olduu faaliyetlere 5 ile 18 ya arasndaki tüm gençler ve çocuklar katlabilecek. Atletizm, badminton, basketbol, bedensel engelliler, bisiklet, bocce, dart, boks, jimnastik, futbol, güre, hentbol, herkes için spor, judo, karate, kick boks, masa tenisi, muay thai, okçuluk, özel sporcular, satranç, step aerobik, tekvanndo, tenis, voleybol, vücut gelitirme, fitness, bilek gürei, wushu ve yüzme branlarnda faaliyetlerin yaplaca l Spor Merkezlerinde, kaytlar halen devam ediyor.

YAZ SPOR OKULU

Deneyimli antrenörler gözetiminde gerçekleecek faaliyetler, Seyrantepe Spor Salonu, Kökler Spor Salonu, Beyaz Tebeir Spor Tesisi, Balar Gençlik Merkezi, Sur Gençlik Merkezi, Yeniehir Gençlik Merkezi ve Seyrantepe Tartan Piste gerçekleecek.

Diyarbakr Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demir, yaz spor okullarnn önemine deinen bir açklama yapt. Demir, örencilerin bo zamanlarn sporla deerlendirmeleri için 30 branta l Spor Merkezleri açtklarn söyledi. Demir, altyapy güçlendirmek, sporu tabana yaymak için her yl olduu gibi l Spor Merkezlerini açtklarn belirtti.

SPORUN TABANI

Sporun tabann okullarn oluturduunu anlatan Demir, Örencilerin bo zamann sporla deerlendirmeleri, kötü alkanlklardan uzaklamalar için 30 branta il spor merkezi açtk. Yüzmenin dnda tüm branlar ücretsizdir. l Spor Merkezlerinde diplomal, deneyimli antrenörler görev yapyor. Hedefimiz, kulüplere ve milli takmlara yeni yetenekler kazandrmaktr dedi.

Demir, her yl açlmakta olan l Spor Merkezlerinin amac öncelikle çocuklara ve gençlere spor yapmay tevik etmek, sporu sevdirmek, kötü alkanlklar yerine vatann ve milletini seven elit sporcular yetitirmek olduunu sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git