Diyarbakır’da Yaz Spor Okulları kayıtları devam ediyor

Çocukları spora teşvik etmek amacıyla yaz aylarında başlattığı ve şuana kadar 2 bin 500 çocuğun başvuruda bulunduğu Yaz Spor Okulları kayıtları devam ediyor.

Haberler 10.06.2018 - 11:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Bakanlnn,okullarn tatil olmasyla birlikte çocuklar spora tevik etme ve bo zamanlarn verimli bir ekilde geçirmelerini salamak amacyla balatt Yaz Spor Okullarnn kaytlar devam ediyor. Masa tenisi, futbol, voleybol, basketbol, kort tenisi, atletizm, satranç, halk oyunlar, tekvando, kickbocks, jimnastik, bisiklet ve yüzme kurslar olmak üzere toplam 13 branta eitimler 25 Haziran itibariyle balayacak. 20 Haziranda tamamlanacak olan bavurularda uana kadar 2 bin 500 çocuk bavuruda bulundu. Yaz Spor Okullarndan yararlanmak isteyen 7-16 ya aras erkek ve kz çocuklar bavurularn Sümerpark Spor ube Müdürlüü, 500 Evler Spor Tesisleri, Bilgi Evi, Mahabad Bulvar Tenis Kortlar ve Seyrantepe TOK Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Yüzme Havuzu idarelerinde yapabilecek.

Eitimler Büyükehir Belediyesi spor tesislerinde

Daha önce spor tesisleri eksiklii nedeniyle eitimleri farkl yerlerde yapmak zorunda kalan Diyarbakr Büyükehir Belediyesi,eitimleri geçen yl ina ettii spor tesislerinde verecek. Masa tenisi, satranç, jimnastik, bisiklet, taekwondo ve halk oyunlar branlar Sümerpark Ortak Yaam Alannda, basketbol, futbol ve voleybol kurslar Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Talaytepe Spor Tesislerinde, yüzme Seyrantepe TOKde, kort tenisi eitimi ise Mahabad Bulvar ve Sümerparkta gerçekleecek. Yaz Spor Okullar haftalk program ve eitim saatleri daha sonra belirlenecek. 25 Haziranda balayacak 15 Eylülde sona erecek olan Yaz Spor Okullarnda brannda uzman 30 eitmen görev yapacak.

Ana Sayfaya Git