Diyarbakır'daki Türkiye Kupası finalinde ilk kez e-bilet uygulanacak

PASSOLİG Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Diyarbakır'da oynanacağı açıklanan Türkiye Kupası finalinde Süper Lig'de olduğu gibi tarafsız sahadada oynanacak finalde ilk kez e-bilet uygulanacağını açıkladı. Kazancı, bu amaçla Diyarbakır'da yapılan yeni stadın alt yapısını Passolig biletlerine uygun hale getirmeye hazırlandıklarını söyledi.

Haberler 21.03.2018 - 11:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kazanc A milli futbol takmnn maçlarnda, Türkiye Süper Kupasnda ve Ziraat Türkiye Kupasnda kat bilet uygulamasnn yanl olduunu ve bu konudaki eletirilere katldn söyledi. TFFnin ald kararla Süper lig Süper finali ile Türkiye Kupas finalinin bu sezon e-bilet ile izleneceine dikkati çeken Kazanc, Geçen sezon Beikta-Konyaspor arasnda oynanan final maç srasnda ve sonrasnda yaanan olaylar da gözönüne alnd. Sayn Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann açklad gibi Türkiye Kupas finali Diyarbakrda oynanacak. O nedenle Diyarbakrda yeni yaplan stada e-bilet uygulamasna uygun bir alt yapy hazrlyoruz. Önümüzdeki iki aylk süreçte bu alt yapy kurup, çaltracaz. Final müsabakalarnda E-Bilet uygulamas için 2 aylk zamana ihtiyacmz var diye konutu

TELEFON ÜZERNDEN PASSOLG MAçINA GRTE REKOR FENERBAHçEDE

Passolig Genel Müdürü Kazanc, akll telefon uygulamas ile passolig üzerinden maça giri orannn yüzde 15e yükseldiini, bu konudaki rekorun yüzde 18 ile Fenerbahçe taraftarnda olduunu bildirdi. Ceyhun Kazanc, Passolig kullanclar, kartlar yanlarnda olmadan veya yeni kayt olmusa kart gelinceye kadar akll telefon üzerinden maça giri yapabilirler. u anda bu uygulama yüzde 15 dolaynda. Giderek artmasn bekliyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git