Diyarbakır’ın Voleybol 1. Lig'deki tek takımı destek bekliyor

Diyarbakır’ın Voleybol 1. Ligi'ndeki tek temsilcisi olan Asur Gençlik Spor Voleybol Erkek Takımı destek bekliyor.

Haberler 24.11.2020 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Asur Gençlik Spor Voleybol Erkek Takm ile anlurfa Büyükehir Belediyesi Voleybol Erkek Takm arasnda Kayapnar Spor Tesislerinde oynan maça Diyarbakr Vali Yardmcs Ömer Cokun, MHP Diyarbakr l ve Asur Gençlik Spor Bakan Cihan Kayaalp, Büyükehir Belediyesi Gençlik Spor Daire Bakan Mehmet Keser, Gençlik Spor l Müdürü Nüammer Uslu, MHP il yöneticileri ve kulüp taraftarlar katld. Karlamada Asur Gençlik Spor Voleybol Takm, anlurfa Büyükehir Belediyesine 3-2 malup oldu.

Desteksizlikten dolay rakipleriyle mücadele edemediklerini belirten Asur Gençlik Spor Kulübü ve MHP Diyarbakr l Bakan Cihan Kayaalp, Diyarbakrn Voleybol 1. Liginde mücadele eden tek takmna destek beklediklerini söyledi. Kayaalp, Bugün anlurfa Büyükehir Belediyespor Voleybol erkek takm ile maçmz vard, çocuklar iyi oynayarak maç kazandlar. Bizim çocuklar da iyi oynad, ancak bizim çocuklar sadece rakiple mücadele etmiyorlar, birçok yokluk ve sknt ile de mücadele ediyorlar. u ana kadar ciddi bir destek alamadk hiçbir yerden. Diyarbakrn 1. Ligde oynayan tek takm, 1. Ligde oynayan hiçbir brantan takmmz yok. Dolaysyla bir destek de bulamyoruz.

DESTEK BEKLYORLAR

Ben buradan Diyarbakr sevdallarndan Diyarbakr seven herkese sesleniyorum, kulübümüze sahip çkalm, aksi taktirde 1. Ligde oynayan tek kulübümüzü kaybedeceiz. Özellikle buradan Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Bakan Vekilimize sesleniyorum, lütfen Diyarbakrn 1. Ligde oynayan tek kulübünü kaybetmeyelim, sahip çkp destekleyelim. çocuklar rakiple mücadele etsin, yokluk ve skntyla ayrca mücadele etmesinler. Biz imkanlarmz dahilinde elimizden gelen her eyi yapmaktayz, ancak yeterli gelmiyor. Bu takm bizim gururumuz, bu takm ligden düerse hepimizin vebalidir, desteklememiz lazm dedi.

Ana Sayfaya Git