Diyarbakırlı atıcılardan tarihi başarı

Diyarbakırlı atıcılar Mersin’de düzenlenen Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonasında 6 kupa, 1 Türkiye rekoru ve 5 madalya elde etti.

Haberler 16.11.2017 - 09:29 Son Güncelleme : 16.11.2017 - 09:30

Mersinde 8-12 Kasm tarihleri arasnda düzenlenen Haval Silahlar Türkiye ampiyonasnda Diyarbakrl atclar hem ferdi hem de takm yarmalarnda önemli dereceler elde etti. 4 gün süren müsabakalarn ardndan Diyarbakrl sporcular, 6 kupa, 1 Türkiye rekoru ve 5 madalya ile kente döndü. Ferdi yarmalarda Ömer Akgün, büyük erkekler ikinci, Ylmaz Akgün genç erkekler ikinci, Pelin Avc, Esin Akgün yldz bayanlar birinci ve ikinci ve Baver Akgünden minik erkekler üçüncü oluan Diyarbakrl sporcular kendi kategorilerinde madalya elde eden sporcular oldu.

Büyük erkekler takm ikincilii, genç erkekler takm birincilii, yldz kadnlar takm birincilii ile yeni Türkiye rekoru, büyük erkekler Mix takm ikincilii, gençler erkekler Mix takm ikincilii ve genç kadnlar takm üçüncülüü elde eden Diyarbakrl sporcular, toplamda 6 kupaya imza att.

Türkiyeden çok önemli atclarn yer ald müsabakalarda Diyarbakr adna en büyük baary yldz kadnlar takm elde etti. Esin Akgün, Pelin Avc ve Nazlcan Sainden oluan yldz kadnlar takm hem takm birinciliine imza att hem de yeni Türkiye rekorunu elde etti.

Ana Sayfaya Git