Diyarbakırlı basketbolcuların büyük başarısı

Adıyaman’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Grup müsabakalarında Diyarbakır rüzgarı esti.

Haberler 09.01.2017 - 08:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kzlar ve erkekler kategorilerine göre yaplan müsabakalarda Diyarbakr karmas hem kzlarda hem de erkeklerde grup ampiyonu olarak, çeyrek final müsabakalarna katlma hakkn elde etti.

Basketbol Antrenörü çetin Yldz, Adyamanda düzenlenen Anadolu Yldzlar Ligi Basketbol Grup müsabakalarnda çok iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Yldz, öyle dedi:

Adyamandaki müsabakalarda ekiplerimiz çok iyi mücadele etti. Erkek takmmz, anlurfa ve Hakkari ekiplerini yenerek hedefe ulat. 3 maç yapan ve iki galibiyet alarak ampiyon olan kzlarmz ise, Hakkari ve Adyaman takmlarn malup etti. Batman ekibine yenilen kzlarmz grup ampiyon oldu. Bu baardan dolay hem kzlarmz hem erkek takmmz Diyarbakr çeyrek final müsabakalarnda temsil etme hakkn elde ettiler.

anlurfada da ampiyon olup Türkiye yar final müsabakalarna katlmay hedeflediklerini vurgulayan çetin, çeyrek final maçlar 10 ubatta anlurfada yaplacak. Burada baarl olup, gidebildiimiz yere kadar gidip Diyarbakra bu alanda önemli baarlar kazandrmak istiyoruz. Bu anlamda sporcularmz ve teknik ekibe güveniyoruz dedi.

çetin, kendilerine her zaman destek veren Diyarbakr Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demire teekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git