Diyarbakırlı judocular milli kampta

Diyarbakırlı işitme engelli sporcular Judo Milli Takım kampına katılırken, Antrenör Osman Gökcül, kampta yer alan sporcularının Fransa’da yapılacak olan İşitme Engelliler Dünya Judo Şampiyonasına katılacağını aktardı.

Haberler 27.07.2021 - 00:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye itme Engelliler Spor Federasyonu Büyük Erkek-Kadn Judo Milli Takm kamp Konyada balad. 26 Temmuzda balayan ve 6 Austosta sona erecek kampta Diyarbakr Ercan Ödüngit ve Muhammed Deli Peksert temsil ediyor. Antrenör Osman Gökcül, kampta yer alan sporcularnn Fransada yaplacak olan itme Engelliler Dünya Judo ampiyonasna katlacan söyledi. Gökcül, Diyarbakrl sporcularmz Fransada yaplacak olan itme Engelliler Dünya Judo ampiyonas için kampa davet edildi. 81 kiloda Ercan Ödüngit ve 90 kiloda Muhammed Delil Peksert judo kampnda yer alan sporcularmzdr. Sporcularmz sikletlerinde kendini kabullendirdiler. yi bir çalma dönemi geçirdiler. Ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarna inancm tamdr. Onlardan büyük baarlar bekliyorum. nallah umutlarmz boa çkarmazlar dedi.

Osman Gökcül, kendilerine destekleyen Diyarbakr Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü yöneticilerine teekkür ettiini sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git