Diyarbakırlı judoculardan madalyalara ambargo

Malatya’da yapılan 19 Mayıs Ulusal Dostluk ve Dayanışma Judo Şampiyonası'nda Diyarbakır rüzgarı esti. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Yurdum Gençlik Spor, şampiyonada 13 altın, 5 gümüş ve 11 bronz madalya kazandı.

Haberler 14.05.2022 - 00:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Malatyada yaplan 19 Mays Ulusal Dostluk ve Dayanma Judo ampiyonasnda Diyarbakr rüzgar esti. Diyarbakr Büyükehir Belediyesi ve Yurdum Gençlik Spor, ampiyonada 13 altn, 5 gümü ve 11 bronz madalya kazand.

Diyarbakr Judo l Temsilcisi Osman Gökcül, Malatyada gerçekleen 19 Mays Ulusal Dostluk ve Dayanma Judo ampiyonasnn çok güzel sonuçlarla tamamlandn söyledi. Gökcül, takm olarak Diyarbakr Büyükehir Belediye Spor Kulübü minik erkek takmnn ikinci, Diyarbakr Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü erkek ve kadn takmlarnn ampiyonluklar elde ettiini belirtti. Diyarbakrl judocularn kente 13 altn, 5 gümü ve 11 bronz madalya kazandn ifade eden Gökcül, Erkek ve kadn yldz takmmz ve minik kadn takmmz Malatyada ampiyon olarak müsabakay tamamlad. Diyarbakr, Malatya, Elaz, Bingöl, Batman, Adyaman ve anlurfadan minik ve yldz kategorisinde toplam 160 sporcunun mücadele ettii ampiyonada judocularmz adeta göz doldurdu. Judo antrenörlerimizi ve sporcularmz ortaya koyduklar baardan dolay kutluyorum dedi.

Gökcül, kendilerine destek veren Diyarbakr Büyükehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor l Müdürlüü yetkililerine de teekkür etti.

Ana Sayfaya Git