Diyarbakırlı milli atıcıya minik öğrencilerden ziyaret

Diyarbakır’ı uluslararasında başarıyla temsil eden sporcuların başında yer alan Türkiye rekortmeni atıcıyı minik öğrenciler ziyaret etti. Seyrantepe Spor Tesislerindeki atış poligonunda gerçekleşen ziyarette, Bil Kolejinden bir grup minik öğrenci ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

Haberler 11.12.2017 - 09:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ömer Akgünun yurt içi ve dnda elde ettii baarlarn ele alnd ziyarette, minik örencilere atclk sporuyla ilgili ksa bilgiler verildi. Milli antrenör Abdurrahman Akgününde yer ald ziyarette minik sporcularn, tüfek ve tabanca ile hedef tahtalarna da ate etmelerine izin verildi. Oldukça güzel bir havada gerçekleen etkinliin ardndan, minik örenciler milli sporcu Ömer Akgüne hediye verdi. Diyarbakrl milli sporcu etkinliin ardndan yapt konumada, yaplan ziyaretten duyduu memnuniyeti dile getirdi.

MLL ATICAYA LG BÜYÜK

Ömer Akgün, Geleceimiz olan kardelerimizin bizleri ziyaret etmeleri çok mutlu etti. Yaptmz dereceler ve elde ettiimiz baarlar kardelerimizin oldukça dikkatlerini çekmi ve bu vesileyle bizlerle olmay istemiler. Bizlerde elimizden geldikçe onlara yaptmz sporla ilgili bilgilendirmeler yaptk. nallah faydal bir etkinlik olmutur. Bu sporu yapmak isteyen örenci kardelerimize de kapmz açktr. Onlar yanmzda görmek bizleri mutlu eder dedi.

Konumalarn ardndan grup adna bir örenci Ömer Akgüne hediye verdi.

Ana Sayfaya Git