Diyarbakırlı Serkan 'Survivor' hayali için parkur kurdu

Diyarbakır'da yaşayan 19 yaşındaki Serkan Bayram, Survivor Türkiye yarışmasına katılmak için yıllardır hazırlık yapıyor.

Haberler 08.10.2019 - 11:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrl 19 yandaki Serkan Bayram, Survavior Türkiye yarmasna katlmak için yllardr durmadan çalyor. Kentin en ilek noktalarndan birinde bulduu bo araziye ödünç aldklar malzemelerle mini parkur kurup hazrlklarn sürdüren Bayram, programn yapmcs Acun Ilcalnn sesini duymasn bekliyor.

Serkan Bayram, henüz çocuk denecek yata Survivor Türkiye yarmasn tutkuyla izlemeye balad. Bir süre sadece program izleyen Bayram, daha sonra bu programa katlmaya karar verdi. Survivor Türkiye yarmasna katlmak için spor malzemeleri bulamayan Bayram, arkadalarndan ödünç ald malzemelerle bo bir arazi üzerinde mini bir parkur oluturdu. Kendi imkanlar ile yapt zorlu parkurda frsat bulduu her an çalan Bayram, birkaç defa yarmaya katlmak için bavuruda bulundu. Hiçbir destek almadan arkadalarnn yardm ve kendi becerisiyle oluturduu parkurda ylmadan çalmalarna devam eden Bayram, programn yapmcs Acun Ilcalnn sesini duyup kendisini yarmaya davet etmesini bekliyor.

Arkadalarnn yardmyla parkur kurdu

Arkadalarnn yardmyla parkur kuran Bayram, Survivor Türkiye 2020 kadrosunda ilk defa bir Diyarbakrl olarak katlmak istediini ve ampiyon olacan söyledi. Bayram, Yllardr benim Survivor hayalim var, bu hayalin peinden kouyorum. Arkadalarmn yardmlaryla çabalyorum, onlarda destek veriyorlar. Buradan Acun Medyaya sesleniyorum, onlar da inallah beni duyar ve sesime çar verirler. Sabah kalktmda ie gidiyorum, çaltm ite bir spor, sabah 3 saat boyunca tezgah kuruyoruz. Büyük tezgah, açmas baya zor, akamlar ise spora gidiyorum. Hafta sonralar arkadalarmla parkurlara çalyorum, günümün yarsn sporla geçiriyorum. En büyük hayalim Survivor Türkiye yarmasna katlmak. Ben seçilirsem inanyorum ki memleketimi ve Diyarbakr temsil ederim, ampiyon olurum. Daha önce Survivor Türkiye yarmasnda Diyarbakrl yarmacs olmad, bu yl inallah ben olurum. Yllardr bu tür parkurlar yapyorum, daha önce bodrum alanlar ve kapal alanlarda çalrdm. Lastikleri sanayiden getirdik, dier malzemeleri de bir tandktan ödünç aldk. Bir günde ina edip tamamladk, burada bire bir Survivor yayoruz. Buda güzel bir duygu ama inallah seçilir ve o duygu daha güzel olur dedi.

Diz ve ayaklarndan yaraland ama pes etmedi

Yllardr Serkan Bayramn destekçisi olduunu ve birlikte antrenman yaptklarn aktaran Diyar Kaya, Serkann yarmaya hazrlanrken parkurda dizleri ve ayaklarndan yaralanmasna ramen pes etmediini aktard Kaya, Serkann arkadaym, her konuda desteklemek için yanndaym. Bu parkuru Serkan için kurduk, burada zorlu yar içerisinde, kendisini adaya hazrlama açsndan güzel bir motive oldu. Kimi gün ac çekti dizleri ve ayaklarnda yara olutu. Acun Medya ve ekibine sesleniyoruz, Diyarbakrl bir genç Serkan sunmak istiyoruz. Oraya giderek Diyarbakr temsil edecek güzel bir genç ve çok azimli, bugün bu sahaya indii zaman elinden gelen her eyi yapyor, sanki adada o an yayor ve onu buraya aktaryor. Biz Diyarbakrl olarak 8 arkada ile birlikte her zaman yanndayz diye konutu.

Ana Sayfaya Git