Diyarbakırspor BAL’a yükselmek için liglerin tescilini bekliyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), kulüplerin talebi ve Bilim Kurulu’nun tavsiyeleriyle 2. Lig, 3.Lig ve amatör liglerin oynanmayacağını açıkladı. Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde lider durumda olan Diyarbakırspor, Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) yükselmek için liglerin tescilini bekliyor.

Haberler 02.07.2020 - 10:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Averajla zirvede yer alan Diyarbakrsporun liglerle ilgili önümüzdeki günlerde verilecek kararla birlikte BALa yükselmesi bekleniyor. Amatör maçlarn oynanmamas karar alnd için Balar Belediyespor, Bismil 21Spor ve Diyarbakrspor gelecek sezon BALda Diyarbakr temsil edecek.

Türkiye Futbol Federasyonunun tescil kararn beklediklerini belirten Diyarbakrspor Kulübü Bakan Ekrem Karakoç, karar ne olursa olsun geçmite Diyarbakrspora maddi ve manevi olarak önemli katklar sunan TFF Bakan Nihat Özdemiri desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Karakoç, Hemehrimiz Nihat Özdemir ve yönetiminin doru karar verdiini düünüyoruz. Bir yandan alt lig maçlarnn oynand tesislerin uygun olmayan fiziki koullar, dier yandan 40 dereceyi bulacak scak hava salk açsndan büyük risk oluturacakt. nsan sal her eyden önemlidir. Geçmite Diyarbakrspora maddi ve manevi olarak büyük katklar sunan, Türkiye Futbol Federasyonu gibi deerli bir kurumun banda olmasyla gurur duyduumuz Nihat Özdemir zorlu koullarda gecesini gündüzüne katarak ülke futbolunun selameti için mücadele veriyor. Diyarbakr insan ahde vefa sahibidir ve yaplan destekleri asla unutmaz. Liglerin bir an önce tescil edilmesini ve 52 yllk mazisi bulunan,5 kez Türkiye Süper Ligine yükselmi olan, mazisinde büyük baarlar bulunan ve bugün hala milyonlarn özlemi olan Diyarbakrsporun ampiyon ilan edilmesini bekliyoruz. BALa terfi ettikten sonra Diyarbakrsporu çok daha aydnlk günler bekliyor olacak dedi.

Ana Sayfaya Git