Diyarbakırspor korona virüs testinden geçti

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Liginde yer alan ve şampiyonluk hesapları yapan Diyarbakırspor’da korona virüs önlemleri kapsamında kulüp başkanı, yönetim kurulu üyeleri, antrenör, futbolcular ve kulüp çalışanlarına korona virüs testi yapıldı.

Haberler 17.06.2020 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Deplasmanl Süper Amatör Liginde yer alan ve ampiyonluk hesaplar yapan Diyarbakrsporda korona virüs önlemleri kapsamnda kulüp bakan, yönetim kurulu üyeleri, antrenör, futbolcular ve kulüp çalanlarna korona virüs testi yapld.

Diyarbakrspor Kulüp Bakan Ekrem Karakoç, salk konusunda çok titiz davrandklarn ve korona virüs testlerine büyük hassasiyet gösterdiklerini söyledi. Karakoç, Tüm dünyay etkisi altna alan ve çok sayda insann ölümüne neden olan korona virüs testlerin bizlerde dahil olduk. Tüm futbolcularmz, teknik heyetimizin, yöneticilerimizin ve çalanlarmzn katld testlerin sonuçlar bize sonradan bildirilecek. Yaplan testler sonucunda herhangi bir korona virüs belirtisine rastlanmamas halinde, çalmalara balayacaz. Test sonucunun bize ulamasyla planlamamz yapacaz dedi. Ekrem Karakoç, kendilerine büyük ilgi gösteren tüm salk çalanlarna teekkür ettiini sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git