Diyarbakırspor Play Off'u Garantiledi

Yeni Diyarbakırspor A.Ş, ırkçı saldırılara maruz kaldığı maçta Çankırıspor’u Deplasmanda 2-0 yenerek Play-Off’u garantiledi. Maç boyunca ırkçı saldırılara maruz kalan Yeni Diyarbakırspor A.Ş, maçın ardında da geniş güvenlik önlemleri altında zırhlı emniyet araçlarıyla Çankırı’dan ayrılabildi.

Haberler 13.04.2015 - 09:59 Son Güncelleme : 13.04.2015 - 09:59

Yeni Diyarbakırspor A.Ş, ırkçı saldırılara maruz kaldığı maçta Çankırısporu Deplasmanda 2-0 yenerek Play-Offu garantiledi. Maç boyunca ırkçı saldırılara maruz kalan Yeni Diyarbakırspor A.Ş, maçın ardında da geniş güvenlik önlemleri altında zırhlı emniyet araçlarıyla Çankırıdan ayrılabildi.

>GOLLER TUNÇ BEHRAMDAN

>3.Lig 2.Grupta Yeni Diyarbakırspor A.Şnin yükselişi ve başarılı deplasman performansı Çankırıda da devam etti. Küme düşmesi kesinleşen Çankırısporu her iki yarıda Tunçun attığı gollerle 2-0 mağlup eden Yeşil-Kırmızılı takım, puanını 55e çıkarıp 4.sıradaki yerini korurken, üst üste 12.maçında yenilmeyerek yeni bir rekora doğru yol aldı.

>Yeni Diyarbakırspor A.Ş, 11.dakikada Tunç Behramın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarıyı bu şekilde tamamlayan Yeni Diyarbakırspor A.Ş, 84.dakikada yine Tunç Behramın attığı golle 2-0 öne geçti ve deplasmandaki 9. galibiyetini aldı.

>

Ana Sayfaya Git