Diyarbakırspor sergisi açıldı

Güneydoğu Spor Yazarları Derneği tarafından organize edilen Diyarbakırspor sergisinde kulübün 51 yıllık mazisine ışık tutan resim ve görüntüler sergilendi.

Haberler 25.06.2019 - 11:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

24 Haziran 1968 tarihinde Diclespor ve Yldzsporun birlemesiyle kurulan Diyarbakrspor, kuruluunun 51. yln önemli bir etkinlikle kutluyor. Kulübün 51 yllk mazisini içeren sergi, tarihi çkale Müzesinde ziyaretçilere açld. Etkinlikte, bir zamanlar Süper Ligde mücadele etmi olan yeil-krmzl kulübün tarihine damga vuran resimler ve unutulmaz maçlarn videolar sergilendi. Sergiyi ziyaret eden taraftarlar unutulmaz resim ve görüntüleri inceleyerek nostalji yaad.

Diyarbakrsporun profesyonel liglerdeki ilk golünü 1968 ylnda Ankara Altndaspora kar kaydeden Emin Sevmi, sergiyi gezince çok duygulandklarn söyledi. Sevmi, Bu deerli çalma için Güneydou Spor Yazarlarna teekkür ediyoruz. Yeni yönetimle beraber inallah Diyarbakrspor eski baarl günlerine dönecektir dedi. Kulübün ilk futbolcularndan Emin Kaar ise, Bugün hem hüzünlendik hem mutlu olduk. Keke Diyarbakrspor bu hale, amatöre dümeseydi. Yeni yönetime herkesin destek olmas lazm. Bize ne düüyorsa hazrz diye konutu.

Ana Sayfaya Git