Diyarbakırspor sezonu açıyor

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde 2019-2020 sezonu ilk hafta maçlarının programı belli oldu. Diyarbakırspor-Yenişehir Belediyespor karşılaşması 28 Eylül Cumartesi günü saat 14.00’da Seyrantepe tesislerinde oynanacak.

Haberler 27.09.2019 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mazisinde 5 kez Türkiye Süper Ligine yükselme ve bu ligde 12 sezon mücadele etme, Türkiye kupasnda iki kez yar final oynama ve Süper Ligi 5. srada tamamlama gibi büyük baarlar bulunan 51 yllk çnar, sezonun ilk haftasn 3 puanla kapatarak gelecee umutla bakmak istiyor.

Diyarbakrspor Kulübü Bakan Ekrem Karakoç, yeniden yaplanma içerisine girdiklerine dikkat çekerek bata taraftarlar olmak üzere herkesi Diyarbakrsporun etrafnda kenetlenmeye çard.

Karakoç, Yeni bir yaplanma içerisine girdik. Güzel bir otobüs kazandrdk, tesisleme hamlemiz devam ediyor. yi bir kadro kurduk ve futbol ubesinde yaplanmaya gittik. Önce burada ampiyon olup daha sonra sezon sonunda BALa yükselmek istiyoruz. Bu kulübün sahibi bölge halkdr. Efsanenin hak ettii yere gelmesini isteyen herkesi bu kutlu yolculukta pay sahibi olmaya davet ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git