Diyarbakırspor, TFF’nin ligle ilgili kararını bekliyor

Bölgesel Amatör Futbol Liginde şampiyonluk hedefleyen Diyarbakırspor, kamp çalışmalarına başlamak için Futbol Federasyonu’nun ligle ilgili tarihi, statüyü ve planlamayı açıklamasını bekliyor.

Haberler 22.09.2020 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Transferde önemli bir aama kat ederek iyi bir kadro oluturduklarn, tesisleme ve kurumsal yap için de çalmalarn devam ettiini belirten Kulüp Bakan Siyabend Aydn, kamp çalmalarna balamak için federasyonun kararn beklediklerini söyledi. Diyarbakrsporun anl mazisini yanstan özel forma çalmas yaptklarnn altn çizen Aydn, Transfer çalmalarnda önemli mesafe kat etmi durumdayz. Kendi takmlarnda baarl olmu, kalitesini ortaya koymu olan oyuncular kadromuza dahil ettik. Baka transferlerimiz de olacak. Türkiye Futbol Federasyonunun ligle ilgili verecei karara göre planlama yaparak kamp çalmalarna balayacaz. Tesis için görümelerimiz devam ediyor. Diyarbakrsporu kurumsal bir mantkla yöneteceiz. Her alanda profesyonel düünceyle hareket edeceiz. Diyarbakrsporun efsane olmu, beeni alm formalar için tasarmlar hazrlyoruz. Taraftarlarmzn takdirini kazanacak formalar olacak dedi.

EFSANE KAPTANDAN MESAJ VAR

Diyarbakrsporun yllar sonra canlanmas camiada büyük bir heyecan oluturdu. Kulübün önemli baarlara imza atan altn kadrosunda yer alan unutulmaz kaptan ve teknik adam Ayhan Dou, Diyarbakrsporun yeniden ayaa kalkmasna çok sevindiklerini belirterek herkesi kulübe destek olmaya davet etti. Dou, Diyarbakrsporda iki 2. Lig ve bir 3. Lig ampiyonluu yaadm. 1. Ligin en baarl dönemlerinde forma giydim. Takm kaptanl ve teknik adam olarak da hizmet ettim. En güzel baarlar bu forma altnda yaadm. Hayatmzn en önemli parças oldu bu camia. Bu kadar önemli bir camiann dibe vurmas bizi çok üzmütü. imdi yeniden ayaa kalkmasna çok seviniyoruz, mutlu oluyoruz. Diyarbakrsporun yeniden dirilii adna büyük bir mücadele ortaya koyan herkesi tebrik ediyorum. Bu zorlu süreçte maddi ve manevi olarak elini tan altna koyan yönetime baarlar diliyorum. Bu camiann ferdi olarak üzerimize düeni yapmaya hazrz diye konutu.

Ana Sayfaya Git