Diyarbakırspor’da alacaklar ödendi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Diyarbakırspor’un hafta içinde yapılan olağanüstü kongrede göreve gelen yeni yönetim kurulu, takımı şampiyonluğa taşıyan teknik heyet ve futbolculara teşekkür yemeği vererek geçen sezondan kalma alacakları ve şampiyonluk primlerini ödedi.

Haberler 11.09.2020 - 10:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulüp Bakan Siyabend Aydn, büyük bir heyecanla göreve geldiklerini dile getirerek tek amaçlarnn sportif baar ve kurumsal yap ina etmek olduunu söyledi. Bakan Aydn, çocukluumuz ve gençliimiz Diyarbakrsporun en güzel yllarna denk geldi. O halden bu hale gelmesi içimizi actyor. Elimizi tan altna sokalm ve hep beraber kulübümüzü yukarlara tayalm diye geldik. Her senenin ayr bir önemi var. Bu sene 3. Lige yükselmek istiyoruz. Bunun için maddi anlamda ne gerekiyorsa yerine getireceiz. Heyecanmz oldukça yüksek. Bu heyecan ve istek inallah bizi baarya tayacak dedi.

Yönetimin yeniden anlamaya vard teknik sorumlu Aytekin Yldrm ise dibe vurmu olan Diyarbakrsporu BALa tayan futbolcu kadrosuna teekkür ederek balad konumasnda yeni yönetimin gelir gelmez geçen sezondan kalma borçlar kapatmasnn anlaml olduunu dile getirerek yeni sezonda ampiyon olmak için güçlü bir kadro kuracaklarn kaydetti.

Ana Sayfaya Git