Diyarbakırspor'da Aytekin Yıldırım'la anlaşma sağlandı

Bölgesel Amatör Futbol Ligine yükselen Diyarbakırspor’da teknik direktör Aytekin Yıldırım’la tekrar anlaşma sağlandı. Genç teknik adam, kendisini 1 yıllığına Diyarbakırspor’lu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Haberler 17.08.2020 - 00:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrspor Kulübü Bakan Ekrem Karakoç, Aytekin Yldrmla tekrar anlamann mutluluunu yaadklarn söyledi. Konuya ilikin açklamalarda bulunan Karakoç, geçen sezon önemli baarlara imza atan ve takmn BALe yükselmesinde büyük emei olan teknik direktörleriyle hiçbir sorun yaamadan anlatklarn belirtti. Karakoç, öyle dedi:

Elde edilen baarda büyük emekleri olan hocamzla tekrar anlatk. Hocamz, bizlerle olmaya devam edecek ve takmn baars için mücadelesini yeni sezonda da sürdürecek. Onun hazrlad rapora göre transfer çalmalarmz sürdüreceiz. Takma güç katacak ve baarl olacak futbolcular kadromuza katp, yeni sezon hazrlklarna balamak istiyoruz. Önümüzdeki günleri transfer çalmalaryla deerlendireceiz.

Teknik direktör Aytekin Yldrm da yuvada kald için çok mutlu olduunu kaydetti. Yldrm, Her konuda anlatmz Bakanmzla yaptmz görümeler olumlu sonuçland ve yola devam etme karar aldm. Artk önümüzde bakacaz. Güçlü isimleri transfer edip, iyi bir ekip oluturacaz. Bu konuda ilk admlar att. uana kadar d transferde 9 futbolcuyla prensip anlamasna vardk. ç transfere de çok yaknda balayacaz. Hedefimiz güçlü ve baarl bir ekip oluturmak ve 3. Lige çkmaktr. nallah yeni sezonda bu hedefe ulaacaz. Bana ve ekibime inanan ve tekrar anlaan kulüp bakanmz ve yönetim kurulumuza çok teekkür ediyorum dedi.

Yldrm, yardmclarnn antrenör Tark Aygün, kondisyoner Levent Ceylan ve kaleci antrenörü Nazif Artan olduunu sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git