Diyarbakırspor’da yarı final heyecanı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nden 3. Lig’e yükselme yarı final karşılaşmasında Diyarbakırspor, yarın Sivas’ta Gaziantep Ankasspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-Kırmızılı takım, tek maçlı eleminasyon sistemine göre yapılacak maçın sonunda turu geçmesi halinde adını finale yazdıracak.

Haberler 07.07.2021 - 00:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bölgesel Amatör Futbol Liginden 3. Lige yükselme yar final karlamasnda Diyarbakrspor, yarn Sivasta Gaziantep Ankasspor ile kar karya gelecek. Yeil-Krmzl takm, tek maçl eleminasyon sistemine göre yaplacak maçn sonunda turu geçmesi halinde adn finale yazdracak.

Saat 17.00da balayacak karlama TRT Kurdi tarafndan çift dilli anlatm seçenei ile canl yaynlanacak. Yllar sonra profesyonel liglere dönmek için büyük frsat yakalayan Diyarbakrspor, tarihi günlerden birini yaayacak. Yeil-Krmzl takm, Bölgesel Amatör Futbol Liginden 3. Lige yükselmek için son iki engelden biri olan yar finalde Gaziantep Ankasspor ile Sivasta kozlarn paylaacak. Muhsin Yazcolu Stadnda saat 17.00da balayacak karlama tek maçl eleminasyon sistemine göre oynanacak. 90 dakikada eitlik bozulmad takdirde 15er dakikalk iki uzatma devresi oynanacak ve orada da eitlik devam ederse finale kalan takm seri penalt vurular tayin edecek.

DYARBAKIRSPOR, YENLMEDEN BURAYA KADAR GELD

Bu sezon 7 maç yapan Diyarbakrspor, 6 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek yenilmedi. Yeil-Krmzl takm, çeyrek finalde Balar Belediyesporu 2-1 yenerek yar finale yükseldi. Gaziantep Ankasspor ise 5 maç yaparken, bu maçlardan 4 galibiyet ve 1 yenilgi ile ayrld. Gaziantep temsilcisi çeyrek finalde anlurfa Büyükehir Belediyesporu 1-0 yenerek adn yar finale yazdrd.

Ana Sayfaya Git