Diyarbakırspor'da yeni yönetim aydın

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Diyarbakırspor’un yeni yönetim kurulu belli oldu. Pandemi nedeniyle Seyrantepe Spor Tesislerinde gerçekleşen olağanüstü kongrede tek liste ile yapılan seçimde kulüp başkanlığına iş insanı Hacı İhsan Aydın seçildi.

Haberler 09.09.2020 - 10:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Aydn, Türk sporunun önemli markalarndan olan 52 yllk maziye sahip Diyarbakrsporun hak etmedii bir yerde olduuna dikkat çekerek tarihi çnar ayaa kaldrmak için bu mücadelenin içine girdiklerini söyledi.

Hedeflerinin hem sportif baar hem de tesisleme ve kurumsal yap oluturmak olduunu dile getiren Bakan Aydn, kendisinden önceki bakan Ekrem Karakoç ve yönetimi ile kulübün yeniden canlanmasnda emei bulunan Güneydou Spor Yazarlar Derneine teekkür etti.

BEDR AYSEL DE YÖNETMDE

Aydn,Tarih bir kongre oldu. Maskelerle ve açk alanda kongre yaptk. Ekrem bakan ve Güneydou Spor Yazarlar Derneine teekkür ediyorum. Bu takm küllerinden dourdular. Kulübü borçlandrmayacaz. Eski hatalar olmayacak.Maddi ve manevi olarak her türlü katky sunacaz. Diyarbakrspora gönül veren ve en altta kadar da düse hiçbir zaman terk etmeyen taraftarlarmzn dualar ve desteiyle her yl lig çkarak inallah önce 3.Lige ardnda da üst liglere çkacaz. Bizden önce bu kulübe hizmet eden herkese teekkür ederek tüm kentin ve Diyarbakrspor sevenlerinin desteini bekliyoruz. Hep birlikte koca çnar yeniden büyütelim dedi.

Hac hsan Aydn bakanlndaki yönetimde Siyabend Aydn, ehmus Akyl, Bedri Ayseli, Nafiz Bedirhanolu, Fatih Hillez, Ensari Aydn, Hanifi Zazaolu, Muammer Bayr, Mehmet Karaka, Muhteem Erdem, Ümit Sönmez, iyar Aydn yer ald.

YEN YÖNETME DESTEK VERELM

Tüfad Bakan Abdülsamet Karakan divan kurulu bakanl yapt kongrede faaliyet raporunu görevi brakan eski bakan Ekrem Karakoç okudu. Karakoç, bu ii bayrak yar olarak gördüklerini ifade ederek gönül rahatl ile görev yaptklarn ifade etti.

Kapanma aamasna gelen ve mahkeme kaplarna düen kulübü ayaa kaldrdklarn belirten Karakoç, yeni yönetime baarlar dileyerek herkesi yeni yönetime destek vermeye çard.

Kulübün Gelecei çin 3 Önemli Karar

Kongrede Güneydou Spor Yazarlar Dernei kulübün geleceini ilgilendiren 3 önemli konuda önerge verdi.

Delege kaytlar kongrenin onay olmadan yaplamayacak. Spor adamlarndan oluan istiare kurulu, yönetimlerin faaliyetlerini denetleyecek ve kulübü sahiplenmeye dönük çalmalar yapacak. Her yönetim kendi dönemindeki borçlardan sorumlu olacak.

KULÜBÜN SM DERLEMEYECEK.

Güneydou Spor Yazarlar Dernei Bakan Mehmet Ylmaz Bay, Diyarbakrsporun yeniden ayaa kaldrlmasnda pay sahihi olan Ekrem Karakoça teekkür ederek yeni yönetime baarlar diledi. Bay, kulübün sahibin halk olduunu ifade ederek geçmite yaanan hatalara düülmemesi için tüm i ve ilemlerin dikkatli atlmas gerektiini dile getirdi.

Ana Sayfaya Git