Diyarbakırspor'u üzen ölüm!

Diyarbakırspor'un Türkiye liglerinde önemli başarılar elde ettiği yıllarda forma giyen futbolculardan Vahdet Yılmaz, memleketi Bandırma'da hayatını kaybetti.

Haberler 21.02.2020 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrsporun önemli futbolcularndan biri daha hayata gözlerini yumdu. 1974-1979 yllar arasnda 6 sezon formasn giydii yeil-krmzl kulüpte 3. Lig ve 2. Lig ampiyonluu yaayan, 1. Ligde de formasn giyen Vahdet Ylmaz, Bandrmada hayatn kaybetti.

Diyarbakrsporun eski kaptanlarndan Ayhan Dou, Ylmazn hem iyi bir futbolcu hem de iyi insan olduunu söyledi. Dou, Türkiyede ilk, dünyada ikinci olan üst üste lig çkmalar beraber yaadk. Vefat haberini alnca çok üzüldüm. Diyarbakrsporu efsane ve ayrcalkl hale getiren kadrodaki kardelerimizden biriydi, Allah rahmet eylesin dedi.

Vahdet Ylmazn oda ve takm arkada olduunu dile getiren tilki Vehbi lakapl Vehbi Günay ise çok süratli ve teknik olduu için hepimiz ona rüzgarn olu diyorduk. imdi olsa deeri milyon dolarlar olurdu. Benim oda arkadamd, herkes tarafndan çok sevilirdi. Diyarbakrspor önemli bir deerini kaybetti. Mekan cennet olsun diye konutu.

Ana Sayfaya Git