Diyarbakırspor'un başkanı karakoç!

Son dönemde başarılı çıkışlar yakalayan Süper Amatör Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanan Diyarbakırspor'un yeni başkanı iş adamı Ekrem Karakoç oldu.

Haberler 25.06.2019 - 11:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrspor Kulübü kongresi Esnaf Sanatkar Odas Bakanl konferans salonunda gerçekleti. Tek liste ile gidilen kongrede Diyarbakrspor Kulüp Bakan i adam Ekrem Karakoç oldu. Diyarbakrsporu ayaa kaldrmak ve daha ileriye tamak için ellerinden geleni yapacaklarn belirten Karakoç, kendisine bu görevi layk gören herkese teekkür etti.

YÖNETM DEKL

Karakoç, Amacmz Diyarbakrspor Kulübünü u anda olduu ve hak etmedii ligden alp hak ettii üst liglere çkartmak olacaktr. Diyarbakrda sporu daha geni kitlelere yaymak olacan ifade etmek istiyorum. Sokakta oynayan çocuklarn sporla tanmasn salayacaz. Spora her zaman önem vereceiz ve destek olacaz. Sadece futbol deil sporun birçok dalnda baarl çalmalara imza atmak için de çalacaz. Yeni yönetimin bu konuda baarl olacana inanyorum. Ben buradan bir kez daha bu kulübün kurulmasndan bugüne kadar emei geçen, katk sunan herkese teekkür ediyorum dedi. Diyarbakrsporun yeni yönetiminde Bakan Karakoçun yan sra ehmus Akyl, Hasan Akçay, Mehmet Budakn, Kerem çelik, Mansur Gidici ve Özgür Karakoç yer ald.

Ana Sayfaya Git