Diyarbakırspor’un geleceği bu toplantıda

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde kalan maçların oynanıp oynanmaması konusunda takdiri Diyarbakır İl Tertip Komitesi’ne bıraktı.

Haberler 30.05.2020 - 01:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Profesyonel liglerle ilgili kararlar alp Süper Ligin 12 Haziranda, 1. Ligin 19 Haziranda, 2. Lig, 3. Lig ve BALn 18 Temmuzda balamasn kararlatran Futbol Federasyonu, amatör liglerle ilgili birçok karar ise illerdeki futbol komitelerine brakt. Gözlerin çevrildii Diyarbakr Süper Amatör Futbol Ligi ile ilgili iki ihtimal var. Önümüzdeki günlerde toplanacak olan Diyarbakr l Futbol Tertip Komitesi ligin geleceini belirleyen kararlar alacak. Ya kalan maçlarn tamamlanmas, Play-Off oynanmas ya da kalan maçlar ve Play-Off iptal edilerek dorudan baraj maç oynanmas karar çkacak.

DYARBAKIRSPORUN GELECE

Kentteki futbol paydalar ve spor taban birliklerinin katlm ile yaplacak toplantda çkacak karar ya kalan maçlarn oynanmas yönünde olacak ya da dorudan baraj maçna dönük olacak. Dorudan baraj maç oynanmas karar çkarsa Diyarbakrspor ve Bismil 21Spor arasnda BALa yükselme maç oynanacak. Diyarbakrspor, Süper Amatör Liginde lider durumda bulunuyor.

Diyarbakr ASKF Bakan Remzi Dayan, toplantda çkacak karar ve yaplacak oylamaya göre hareket edileceini açklad.

Ana Sayfaya Git