Diyarbakırspor'un hedefi şampiyonluk

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde Mayıs ayı sonunda başlaması planlanan yeni sezona hazırlanan Diyarbakırspor’da tüm hesaplar şampiyon olmak üzerine kuruluyor. Yönetimin tüm imkanlarıyla destek olduğunu ve işin artık kendilerine kaldığını belirten teknik direktör Seyithan Özdaş,”Bir-iki mevkiye daha transfer yapacağız. Elbirliği ile bu değerli markayı inşallah profesyonel liglere döndüreceğiz” dedi.

Haberler 04.05.2021 - 00:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrspor, bir yandan idman dier yandan hazrlk maçlar yaparak lig hazrlklarn sürdürüyor.

Türkiye Futbol Federasyonunun Mays ay sonu için iaret ettii 2020-2021 sezonuna ampiyonluk hedefiyle hazrlanan Yeil-Krmzl takmda oyuncularn her geçen yükselen performans ve takm uyumu teknik heyeti umutlandryor.

Mazda Fosfatsporu Malup Etti

Hazrlk maçlarna devam eden Yeil-Krmzl takm, Mardinin BAL temsilcisi Mazda Fosfatsporu Arda ahin ve Sercan Byklnn golleriyle 2-1 malup etti.

Daha önce görev yapt 3 takm ampiyon yaparak 3.Lige çkarmasyla bilinen Seyithan Özda, Diyarbakrsporu hedefe ulatrmak için youn bir çaba içerisine girdiklerini söyledi.

Hedefimiz 3.Lige Yükselmek

yi çaltklarn anlatan Özda,Ligin Mays sonunda balayacan öngörüyoruz ve buna göre hazrlklarmz yapyoruz. Hem idman yapyoruz hem özel maçlarla gücümüzü test ederek eksiklerimizi görmeye gayret ediyoruz. u ana kadar 10 hazrlk maç yapan takmmz her geçen gün daha iyiye doru yol alyor. Lig balayana kadar çok daha güçlü ve hazr olacaz. 30 kiilik kadromuz var, bu sayy düüreceiz. Bir de yapmak istediimiz bir veya iki kaliteli transfer var. Yönetim kurulumuz her türlü destei vererek gerekli imkanlar oluturmu durumda. Bölgenin lokomotifi, tarihi baarlarla dolu Diyarbakrsporu inallah hep beraber mücadele ederek öncelikle 3.Lige tayacaz. dedi.

Ana Sayfaya Git