Diyarbekir Bileniyor!

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor, önceki akşam Batman Petrolspor ile Batman’da son hazırlık maçını yaptı. Batman Şehir Stadı’nda gerçekleşen maçta her iki takım, tüm futbolcularına forma şansı verdi.

Haberler 28.08.2018 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 3. Lig 3. Grup takmlarndan Diyarbekirspor, önceki akam Batman Petrolspor ile Batmanda son hazrlk maçn yapt. Batman ehir Stadnda gerçekleen maçta her iki takm, tüm futbolcularna forma ans verdi. Oldukça çekimeli geçen karlamay Diyarbekirspor 3-0 kazand. Karlamann oynand Batman ehir Stadnda her iki takm futbolcular ve taraftarlar centilmenlik görüntüleri çizdi. Futbolcularn birbirlerine çiçek verdii maç öncesinde, Batman Petrolspor taraftarlar Diyarbekirsporlu futbolcular tribünlere çard. Ayn davran Diyarbekirspor taraftarlar da Batman Petrolsporlu futbolculara gösterdi. Oldukça renkli geçen karlama öncesinde her iki takm futbolcular bir araya gelerek hatra fotoraf çektirdi.

Diyarbekirspordan teekkür mesaj

Batmanda çok güzel duygularla ayrlan Diyarbekirspordan teekkür mesaj geldi. Diyarbekirspor Kulübünden yaplan açklamada, Batman Petrolspor Kulüp Bakan Ekrem Konaç ve taraftarlara teekkür edildi. Açklamada, öyle denildi:

Batmanda oynanan hazrlk karlamasnda Diyarbakrdan gelen taraftarlarmz için ayrlan misafir tribünü üstü açk olduundan dolay yöneticilerimizin Batman Petrolspor yöneticileriyle yapt görüme neticesinde taraftarlarmz maraton bölümüne alarak büyük bir Fair-Play örneinde bulunmulardr. Burada 2 takmn taraftar maç beraber izlediler. Bu örnek davranlarndan dolay Batman Petrolspor yönetime ve taraftar gruplarna teekkür ederiz. Ayrca takmmz müsabaka sonras Batman Petrolspor Bakan Sayn Ekrem Konaçn daveti üzerine akam yemei verildi. En iyi ekilde takmmz misafir eden Bakan Ekrem Konaç, yöneticilerimiz ile yeni sezon öncesi sohbet etti. Yemekten sonra yöneticilerimiz tarafndan kendisine Diyarbekirsporumuzun formas hediye edilerek takmmz kentten ayrld.

Ana Sayfaya Git