Diyarbekir Final istiyor

TFF 3. Lig 2. Grup Play-Off yarı final ilk maçında Tire 1922'ye deplasmanda 1-0 yenilen Diyarbekirspor kendi evinde Salı günü rövanş maçını yapacak. Yeni stadyumda yapılacağı duyurulan karşılaşmada, Diyarbekirspor final'e çıkmak istiyor.

Haberler 13.05.2018 - 11:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Son sezonlarda bir üst lige çkmay Play-Off maçlarndaki kayplar nedeniyle baaramayan Yeil-Krmzl Diyarbekirspor, bu kez baarmak istiyor. zmirde 8 bin Tirespor taraftarlarnn önünde, rakibine 1-0 yenilmekten kurtulamayan Diyarbekirspor, Sal günü kendi evinde maçn rövanna çkacak. Her türlü galibiyet, beraberlik ve gol bulaca tek farkl yenilgilerle 2. Lig yolunda finale kalme ans rakibine kaptracak olan Diyarbekirspor, rakibi karsnda iki farkl galibiyet almak zorunda kalacak.

Maç, geçen hafta içinde Ziraat Türkiye Kupas finalindeki Teleset Mobilya Akhisarspor-Fenerbahçe mücadelesiyle kaplarn ilk kez açan Diyarbakr Stadnda oynanacak. Diyarbekirspor, finale çkp tarafsz sahada tek maç üzerinden oynanacak son snav için, kentte bugün STK temsilcileri ve spor severler ile futbol taban birlikleriyle bir araya gelecek. Akam yeeminde, Sal günü yaplacak karlama için neler yaplabilinecei konuulacak. Diyarbekirspor son yllarda bir çok kez bir üst lige çkma ansn yakalad, ancak play-off maçlarnda son vuruu yapamad için, hep bir sonraki sezon denildi.

Ana Sayfaya Git