Diyarbekir sitem etti

Diyarbekirspor Sakaryaspor ile oynayacağı 3.Lig 3.Grup Play-Off final maçının Ankara 19 Mayıs Stadı’na alınmasına tepkisi sürüyor.

Haberler 11.05.2017 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeil Krmzl kulübün açklamasnda,Bu karar vicdanlar yaralamtr. Açk ekilde adaletsizlik yaplmtr. Biz de diyoruz ki hodri meydan Sakaryada oynayalm denildi.

Diyarbekirsporun final maç yeri için stanbul, Mersin, Antalya gibi ehirleri istedii ancak Futbol Federasyonunun Sakaryasporun talebi olan Ankarada karar kld bildirildi. Diyarbekirspor, kararn deimesi için yeniden Futbol Federasyonuna bavurdu. Diyarbekirspor Futbol Federasyonuna Ankaray istemediklerini bildirmelerine ramen bu kentte karar klnmasnn haksz bir tutum olduunu dile getirdi.

BU KARAR VCDANLARA VE ADALETE TERSTR

Açklamada,Futbol Federasyonu tüm tirazlarmza ramen final maçnn Ankarada oynanmasna karar verdi.Diyarbekirspor-Sakaryaspor karlamas 14 Mays Pazar Günü Ankara 19 Mays Stadnda oynanacak..Maçn saati daha sonra açklanacak.Diyarbakr-Ankara 20 saat,Sakarya-Ankara 2.5 saat.Adalet ve eitlik bunun neresinde?. Bu karar vicdanlar yaralamtr.Açk ekilde adaletsizlik yaplmtr.nsaf,hak,hukuk snrlarn ayaklar altna almtr. Biz kazanacaksak adil artlarda,kaybedeceksek de yine adil artlarda kaybetmek istiyoruz.

HODR MEYDAN DYORUZ.SAKARYADA OYNAYALIM

Bir kente ve bölgeye bu kadar hakszlk yapmaya kimsenin hakk yok. Bu kadar önemli bir maç Sakaryaya sadece 2.5 saat uzaklktaki Ankarada oynatmak vicdanlara terstir ve her türlü yoruma açktr. Biz bu durumu böyle alglyoruz. O zaman hodri meydan diyoruz. Final maçn karde ehrimiz Sakaryada oynayalm,bizim için hiç sorun deil.Bu kararla birlikte Diyarbakrn ne kadar sahipsiz,bahtsz ve kaderine terk edilen bir kent olduu da bir kez daha ortaya çkarmtr. Maç yeri konusunda masa ba ve lobi gücünde kaybettik.Tek snacamz güç ilahi adalet ve futbolcularmzn inanc,azmi,taraftarlarmzn da duas ve desteidir denildi.

Ana Sayfaya Git