Diyarbekir Transfer Şova Hazırlanıyor

Transferde şu ana kadar 3 oyuncu ile resmi olarak anlaşan Diyarbekirspor, 5-6 isim ile de anlaşma aşamasına geldi. Yeni imzaların birkaç gün içinde atılması bekleniyor.

Haberler 20.06.2017 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Transferde u ana kadar 3 oyuncu ile resmi olarak anlaan Diyarbekirspor, 5-6 isim ile de anlama aamasna geldi. Yeni imzalarn birkaç gün içinde atlmas bekleniyor.

mzaya Kald

Diyarbekirspor,transferde imdiye kadar 3 oyuncu ile resmi olarak anlat. Aydnspor 1923ten orta alan oyuncusu Vedat Budat,Hacettepeten stoper Devrim Aksongur ve Belçika 3.Liginden gurbetçi forvet Kenan Agar transfer eden Yeil-Krmzl kulüp,2.Lig ve 3.Ligden 5-6 futbolcu ile anlama aamasna geldi. Kulüpleri ile bonservis sorunlarn hal etmeye çalan bu oyuncularla anlama saland,her eyin imzaya kald belirtildi.

Seçmeler Tamamland

Belçika 3.Liginden transfer edilen Türk asll Kenan Agarn 22 yanda olduu ve önceki sezon bu ligde 22 gol atma baars gösterdii bilgisi verildi.

Bu arada Diyarbakrdaki seçmelerden sonra stanbuldaki futbolcu seçmeleri de sona erdi. Seçmelerde beenilen oyuncular 1 Temmuzda balayacak Ankara Kzlcahamam kampna katlacak.

Ana Sayfaya Git