Diyarbekir'de Denizli planı

Spor toto 3.lig 3. grup takımlarından Diyarbekirspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Denizli BB Spor maçının hazırlıklarına bir gün sonra başladı.

Haberler 23.11.2016 - 11:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Darca Gençyerbirlii galibiyetiyle geçtiimiz haftay kapatan ve çkn sürdüren Diyarbekirsporda hesaplar deplasmanda oynanacak olan Denizli BB spor maçna yöneldi.

Yeil Krmzl futbolcular Teknik Direktör Metin Altnay, yönetiminde antremanlarna balad. dman snma ve koordinasyon hareketleriyle balad. Daha sonra serbest pas çalmas yapld. Antremann devam eden bölümünde pas, orta ve bitiri çalmas gerçekletirilirken son bölümdeki pas ve yan savunma çalmasyla sona erdi yaklak 2 saat süren idman.

DMANLAR BALADI

Teknik Direktör Metin Altnay, Diyarbekirspor olarak geriye doru deilde hep ileriye doru düüneceiz diyerek, imdi önümüzde deplasmanda oynayacamz Denizli Belediyespor maç var, antremanlarmza baladk. çalmalarmz Cuma günü tamamlayp Denizliye gideceiz. Takm olarak balattmz çk devam ettirmek ana hedefimizdir. Srasyla Payasspor,Sakaryaspor, Darca Gençlerbirlii maçlarn galibiyetle kapattk.imdi önümüzde Deplasmanda oynayacamz Denizli BB Spor maç çkmz sürdüre bilmek için kazanmalyz. u anda ligde oynadmz 13 maçta 7 galibiyetimiz, 3 beraberlik, 3te malubiyetimiz var 24 puanla 4. sradayz. Gidiatmz bu ekilde sürdürürsek liderle aramzdaki puan farkn birkaç hafta içerisinde kapatabiliriz. dedi.

Ana Sayfaya Git