Diyarbekirspor 3 puana odaklandı

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor ligin son maçından 3 puanla ayrılıp, sezona galibiyetle veda etmek istiyor.

Haberler 02.05.2019 - 10:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Teknik direktör Özcan Gökçeolu nezaretinde ligde önemli bir çk balatarak, hem iç hem de d saha maçlarnda puanlar alan Diyarbekirspor, Fatsa Belediyespora kilitlendi. Yeil krmzl ekip, kendi sahasnda yapaca ligin son maçndan 3 puanla ayrlp, sezona galibiyetle veda etmek istiyor. Zorlu maçn hazrlklarn kendi tesislerinde sürdüren Diyarbekirspor, son haftalarda olduu gibi Fatsa Belediyespor maçna da eksik oyuncularla çkacak.

3 puana odakland

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Özcan Gökceolu, sezonun son maçna galibiyet parolasyla hazrlandklarn söyledi. Gökçeolu, Kendi sahamzda yapacamz ligin son maçndan 3 puanla ayrlmay planlyoruz. Hazrlklarmz da bu yönde sürdürüyoruz. Özellikle son haftalarda elde ettiimiz puan ve ortaya koyduumuz baarl oyunumuzu küme düme tehlikesi yaayan Fatsa Belediyespor karsnda da sürdürmek istiyoruz. Oyuncularmzn büyük bir bölümüyle yollarmz ayrdk.

Yönetim kurulumuzun kararyla gerçekleen bu küçülme nedeniyle, birçok maça eksik çktk. Ama kadroda yer alan tüm futbolcularmz canla bala mücadele ettiler. Diyarbekirsporun baarl olmas için mücadele ettiler. Zaten son haftalarda elde edilen puanlarda ortada. Yani iyi yoldayz. Bu tabloyu son maçmza da yanstmak istiyoruz. Hedefimiz kendi sahamzda yapacamz sezonun son maçndan galibiyetle ayrlmaktr. nallah bunu da baaracak ve bize inanlar mutlu edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git