Diyarbekirspor antrenmanlar için TFF'nin kararını bekliyor

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor, yeniden antrenmanlara başlamak için Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) kararını bekliyor.

Haberler 08.04.2020 - 11:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamnda ertelenen liglerin kesin balama tarihi belli olmazken, TFF en erken tarih olarak haziran ayna iaret etmiti. TFF 3. Lig 3. Grup takmlarndan Diyarbekirspor, yeniden antrenmanlara balamak için Türkiye Futbol Federasyonunun kararn bekliyor. Kulüp Bakan Vekili ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, teknik heyet ve futbolcularn salgn nedeniyle dar çkamadn belirterek TFFnin kararn beklediklerini söyledi.

TFF KARARI BEKLENYOR

Avar, Liglerin ne zaman balayaca belli deil. Futbol Federasyonu en erken tarih olarak haziran diyor ama o da yine salgnn gidiatna bal. Mays ay banda federasyon muhtemel bir tarih verecek. Ondan sonra takm olarak idman program belirleriz. nsanlk ve ülkemiz çok zor günlerden geçiyor. Bu vesile ile slam alemi için manevi deeri yüksek olan Berat gecesinde tüm taraftarlarmz ve hemehrilerimizi insanln kurtuluu ve slam aleminin huzuru için dua etmeye davet ediyoruz. Ülkemiz inallah milli mesele haline gelen bu sorunu aacaktr dedi.

Ana Sayfaya Git