Diyarbekirspor çöküşe çare arıyor

Şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonun ilk 5 haftasında sadece 4 puan toplayarak hayal kırıklığı yaratan Diyarbekirspor’da gözler 4 gün içerisinde oynanacak iki maça çevrildi.

Haberler 05.10.2021 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Futbolcularn giydikleri formann arlnn farkna varmas gerektiini belirten Bakan Turan lgin,Bu gidie dur demek için her türlü önlemi alacaz. Sahada herkes iini ciddiyetle yapmaldr. dedi.

Zirveyi hedefleyen bir kadro kurmasna ramen istedii sonuçlar alamayan Diyarbekirsporda hayal krkl yaratan kötü gidie çare aranyor. Ankaraspora deplasmanda 1-0 yenilerek 5inci maçnda 3üncü yenilgisini alan Yeil-Krmzl takmn kötü performans eletiri konusu oldu.

Kulüp Bakan Turan lgin, futbolda kötü dönemler olabileceini ancak u anki tabloyu kabul etmelerinin mümkün olmadn söyledi. lgin,Herkes apkasn önüne koymal ve puan cetveline bakarak özeletiri yapmaldr. Bu camiann hak ettii bir durum deil. Bu kadar yatrm 5 maçta 4 puan almak için yapmadk. Bu formann bir arl var, ehrin beklentileri var. Sahada herkes üzerine düeni fazlasyla yapmaldr. Takmmzn kapasitesi bu deil. Taraftarlarmzdan özür diliyoruz.Toparlanmak için her türlü önlemi alacaz. dedi.

ÜST ÜSTE GALBYETLER STYOR

Yeil-Krmzl takmda dikkatler 4 gün içerisinde oynanacak iki maça çevrildi. 6 Ekim çaramba günü saat 19.00da Diyarbakr Stadnda Hekimolu Trabzon ve 10 Ekim Pazar günü deplasmanda negölsporla karlaacak olan Diyarbekirspor, seri galibiyetler alarak çka geçmenin hesaplarn yapyor.

iddetle galibiyete ihtiyaçlar olduunu anlatan Bakan lgin,lk 5 haftada bizi ve camiay üzen takmmz inanyorum ki bu haftadan itibaren sevindirmeye balayacak. Tüm taraftarlarmz çaramba günü yapacamz Hekimolu Trabzon maçna davet ediyoruz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git