Diyarbekirspor Darıca’yı düşünüyor

TFF 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor’da tüm gözler Darıca Gençlerbirliği maçına çevrildi.

Haberler 07.03.2018 - 09:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ligin üst srasnda yer alan dört takm birbirleriyle karlaacak. Diyarbekirspor, 4 puan gerisinde olduu Darca Gençlerbirlii ile Cumartesi günü deplasmanda karlaacak. Yeil-Krmzl takm kazanrsa rakibi ile olan puan farkn kapatacak, kalan 8 haftada fikstür avantajna sahip olduu için ampiyonluun en önemli aday haline gelecek. Beraberlik halinde ampiyonluk ans son 8 haftada dier takmlarn alaca sonuçlara bal olurken, yenilgi durumunda 2.Lige dorudan çkma ans hayal olacak ve umutlar yine Play-Offa bal hale gelecek.

DARICAYI DÜÜNÜYOR

Ligin ilk yarsnda Diyarbakrda 1-0 yendii rakibini bir kez daha devirmenin hesaplarn yapan Diyarbekirsporun bu durumu akllara geçen sezonki Play-Off yar final mücadelesini getiriyor. Diyarbekirspor, Darca Gençlerbirliini 2-1 yenerek finale kalmt.

Diyarbekirsporlu taraftarlar, yasak gelmemesi halinde maça gitmenin hesaplarn yapyor. çok sayda taraftarn Cumartesi günü Darcaya gitmesi bekleniyor.

Bu arada haftann bir dier önemli mücadelesi Pazar günü Orduda Yeni Orduspor ve Anagold 24Erzincanspor arasnda oynanacak.

Ana Sayfaya Git