Diyarbekirspor Demir'le devam!

TFF 3. Lig ekibi Diyarbekirspor, geçen sezonun ikinci yarısında takımın başına geçen teknik direktör Şenol Demir ile yeni sezonda da devam kararı aldı.

Haberler 04.07.2020 - 11:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tecrübeli teknik adam ile bir araya gelen Kulüp Bakan Vekili ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, yeni sezonda da çalmak için ortak irade ortaya koyduklarn söyledi. Diyarbakrsporun kaptanlarndan olan Demirin Diyarbakrla gönül ba olduunu ve ehirde sevildiini belirten Avar, önümüzdeki günlerde transfer çalmalarna da balayacaklarn kaydetti.

DEVAM KARARI ALDI

Avar, Biz enol hocamzdan çok memnunuz. Göreve geldikten sonra iyi bir çk yakaladk. Kendisi Diyarbakrda seviliyor ve biz onu Diyarbakrn evlad olarak kabul ediyoruz. Devam etme yönünde ortak bir irade ortaya koyduk. Yeni sezonla ilgili bir planlama hazrlayacak. Ona göre tekrar bir araya gelip çalmalar yapacaz. ç ve d transferde gerekli admlar atarak yeni sezona hazrlanacaz dedi.

Diyarbakr kendi evi gibi gördüünü belirten enol Demir ise söz konusu Diyarbakrn spordaki baars olunca kendisi için maddiyatn her zaman ikinci planda geldiini kaydetti. Demir, Diyarbakr ve halkn seviyorum. Burada yabanclk çekmiyorum. 4 sezon oynadm ve güzel günler yaadk. Geçen sezon baz talihsizlikler yaadk. Yönetim devam etmek istedi, ben de devam etmekten yana irade ortaya koydum. nallah güzel iler baaracaz diye konutu.

Ana Sayfaya Git