Diyarbekirspor hakem kurbanı

Diyarbekirspor, stattaki elektrik kesintisi nedeniyle yaklaşık 25 dakika duran maçta Afjet Afyonspor’la 1-1 berabere kalırken, karşılaşmaya hakem Mehmet Ali Özer ve yardımcılarının fahiş hataları damga vurdu. Rakibe faülden gol veren hakemler, Diyarbekirspor’lu Baran’a da kırmızı kart gösterdi. Son dakikada Diyarbekirspor’un net penaltısını vermedi.

Haberler 01.11.2021 - 00:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirspor, stattaki elektrik kesintisi nedeniyle yaklak 25 dakika duran maçta Afjet Afyonsporla 1-1 berabere kalrken, karlamaya hakem Mehmet Ali Özer ve yardmclarnn fahi hatalar damga vurdu. Rakibe faülden gol veren hakemler, Diyarbekirsporlu Barana da krmz kart gösterdi. Son dakikada Diyarbekirsporun net penaltsn vermedi.

MAçIN HAKEM PUANLARI GASP ETT

TFF 2.Lig Krmz Grupta gecenin maçnda Diyarbekirspor, kelimenin tam anlamyla hakem kurban oldu.

Ligin iddial takmlar arasnda yer alan Afjet Afyonspor karsnda maça iyi balayan Diyarbekirspor, 8.dakikada Utkunun vuruunda rakip defansa çarpp alara giden vurula 1-0 öne geçti.

Maçn ilk yarsnn sonuna doru Diyarbakr Stadnda yaanan elektrik kesintisi nedeniyle maç yaklak 25 dakika durdu.

FAÜLDEN GOLÜ VERD, KIRMIZIYI GÖSTERD, PENALTIYI ES GEçT

45.dakikada pozisyondan önce faül olmasna ramen hakem golü verdi ve konuk takm skoru 1-1 yapt.

52.dakikafa hakem bu kez Baran Ik krmz kartla oyundan atarak Diyarbekirsporu 10 kii brakt.

Son dakikada Diyarbekirspor atanda rakip ceza sahas içinde Afjet Afyonsporlu futbolcu topu elle kesti ancak hakem penalt vermeyerek büyük tepki çekti.

10 kii mücadele etmek zorunda kalan Yeil-Krmzl takm sahadan 1 puanla ayrld.

Maçn ardnda Diyarbekispor cephesinden hakem kararlarna yönelik sert tepkiler vard.

BAKANDAN HAKEMLERE VERYANSIN

Kulüp Bakan Turan lgin,ampiyonluk yar içerisinde olmalarnn istenmediini söyledi. Hakemlerin açk bir ekilde takmn kaderiyle oynadn belirten lgin,Bu akam açk bir ekilde gördük ki Diyarbakr sporda sahipsiz bir ehirdir. Rakibin golünden önce bariz faül var verilmiyor. Oyuncumuz krmz kartla atlyor, son dakikada penaltmz verilmiyor. Haftalardr bu katliam yaplyor. Bu maçta ise barda tardlar. Bu kadar da olmaz. ampiyonluk yar içerisinde olmamz istenmiyor. ehir sahipsiz olunca hakemler de bunu rahatlkla yapabiliyor. Nerede bu memleketin sahipleri ? Neyi bekliyorlar ?Ama biz sessiz kalmayacaz. Bir daha böyle bir hakszla maruz kalrsak ligden çekileceiz. çünkü dayanacak gücümüz kalmad. Herkes akln bana alsn. dedi.

Ana Sayfaya Git