Diyarbekirspor kritik deplasmana galibiyet için gidecek

Misli.com 3. Lig 1. Grup lideri Diyarbekirspor, sezonun ilk yarısında oynayacağı son deplasman maçından 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Haberler 19.12.2020 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Belediye Derincesporla pazar günü yapaca maçn hazrlklarn tamamlayan Diyarbekirspor, cuma günü uçakla stanbula ve oradan da karayolu ile Kocaeline geçecek. Sakatl devam eden kaptan Mehmet Fuat Gölba ve cezasn bu maçla tamamlayacak olan Okan Dernek kafilede yer almyor.

Hafta boyunca yaplan idmanlarda deiik hücum varyasyonlar üzerinde duran teknik direktör enol Demir, diri ve mücadele gücü yüksek bir rakibe kar oynayacaklarn dile getirerek futbolcularndan maça iyi odaklanmalarn istedi.

Yönetim ii sk tutuyor

Kulüp yönetimi, önemli 90 dakika öncesinde Bakan Turan lgin bakanlnda teknik heyet ve futbolcularla toplant gerçekletirdi. Maçn önemine dikkat çeken 2. Bakan ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, 2020 ylnn son deplasman maçn kazanmak istediklerini söyledi. Avar, Bu sezon deplasmanda maç kaybetmedik. çok iyi bir baar grafiimiz var. yi bir rakibe kar oynayacaz. Hafta boyunca iyi hazrlandk. ki önemli oyuncumuz eksik ama oynayacak olan dier futbolcularmz inallah onlar aratmayacak. Her zaman ifade ettiimiz gibi tek tek düünerek maçlara hazrlanyoruz. ampiyonlua giden zorlu yolda puan kaybetmek istemiyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git