Diyarbekirspor Levent Eriş'e emanet

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk hedefiyle hazırlandığı sezonun ilk 3 haftasında sadece 1 puan toplayarak istediği girişi yapamayan Diyarbekirspor’un yeni teknik direktörü Levent Eriş oldu.

Haberler 24.09.2021 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

enol Demirin ayrlmasnn ardnda harekete geçen yönetim daha önce 2005-2006 sezonunda TFF 1. Ligde Diyarbakrsporu çaltrm olan Levent Eri ile anlat. Diyarbakra gelen Eri, sözleme imzaladktan sonra takmn banda ilk idmana çkarak Yeil-Krmzl takm hafta sonunda Somasporla yaplacak maça hazrlamaya balad. enol Demire yapt hizmetler nedeniyle teekkür eden Kulüp Bakan Turan lgin, deneyimli teknik adam Levent Eri yönetiminde arzuladklar çk yakalamak istediklerini söyledi.

STEDMZ çIKII YAKALAYACAIZ

Lige istedikleri balangc yapamadklarn belirten Bakan lgin, enol hoca ve ekibine bugüne kadar yapm olduklar hizmetlerden dolay teekkür ederek bundan sonraki yaamlarnda baarlar diliyoruz. Geçen sezon bize güzel bir ampiyonluk yaattlar. Biz kendilerinden memnunduk, sezona da kendileriyle baladk ama iler yolunda gitmedi. Hocamz kulübün önünü açmak istediini söyledi. Biz de sayg duyduk. Yeni hocamzla anlatk. Levent hocann geçmiteki baarlar ve tecrübesi ortada. Diyarbakrmz da biliyor ve seviyor. Büyük bir heyecan ve istekle geldi. Bizim takm olarak acilen bir galibiyete, çka ihtiyacmz var. nallah Somaspor maçn kazandktan sonra her ey çok daha farkl ve güzel olacak. Diyarbekispor, en ksa zamanda istedii trman gerçekletirerek hedefledii yere gelecek. Taraftarlarmzn bundan endiesi olmasn dedi.

Ana Sayfaya Git