Diyarbekirspor lig için toplanıyor

TFF 3. Lig 3. Grup ekibi Diyarbekirspor, 18 Temmuzda kaldığı yerden devam etmesine karar verilen lig için yeni bir takvim belirledi.

Haberler 09.06.2020 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeil-krmzl kulübün bakan vekili ve basn sözcüsü Veysi Avar, teknik heyet ve futbolcularn 15 Haziran Pazartesi günü kentte toplanarak çalmalara balayacan açklad. Takmn yeni tip korona virüs testlerinden geçerek idmanlara balayacan belirten Veysi Avar, Takmmz daha önce Diyarbakrda toplanarak çalmalara balamt ancak Futbol Federasyonu ligleri ikinci kez ligleri erteleyince takma izin verdik. Futbol Federasyonu bize ligin 18 Temmuzda balayacan bildirdi.

LG çN TOPLANIYOR

Biz de teknik heyet ve futbolcular kente davet ettik. 15 Haziran Pazartesi günü kendi tesislerimizde çalmalara balayacaz. Tesislerimizi dezenfekte ediyoruz. Teknik heyet ve futbolcularmz da yine federasyonun belirledii salk protokolüne uygun olarak testten geçireceiz. Yaz döneminde futbol oynamak zor olacak. Futbol ailesi ilk kez bu tablo ile kar karya. Ama yapacak bir ey yok. Devletimiz ve federasyonumuz böyle bir karar vermi ise bize düen buna uygun hazrlanmaktr dedi.

Ana Sayfaya Git