Diyarbekirspor, Play-off'ta şampiyonluk istiyor

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta normal sezonu 64 puanla 3'üncü sırada tamamlayan Diyarbekirspor, Play-Off'ta Tire 1922 Spor ile eşleşti. Antrenör Faruk Türk, şimdiye dek hiçbir Diyarbakır takımının Play-Off maçlarında şampiyon olamadığını hatırlatarak, bu kez şampiyon olup bir ilki başarmak istediklerini söyledi.

Haberler 07.05.2018 - 09:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirsporun Tire 1922 Spor ile oynayaca ilk maç 11 Mays Cuma günü Akam Saat 19.00da Tire Stadyumunda balayacak. Rövan maç ise 15 Mays Sal günü Saat 16.00 Seyrantepe Spor Kompleksinde oynanacak.

Dün Seyrantepe Spor Kompleksinde küme dümesi haftalar öncesinde kesinlik kazanan Yeil Bursaspora 3-1 yenilerek ligi tamamlayan Diyarbekirspor, 11 Mays Cuma günü oynanacak Play -Off maçn düünmeye balad Play-Offta son 4 sezonda bir yar final, 3 de final oynamasna ramen bir üst lige çkamayan Diyarbekirspor, bu sezon ii daha sk tutuyor.

TRE HAZIRLIKLARINA BALADI

Daha önce Diyarbekirsporu Bölgesel Amatör Ligde ampiyon yapp 3üncü lige çkartan ve 7 hafta önce takmn bana geçen antrenör Faruk Türk, bu süre içerisinde 5 galibiyet, bir beraberlik ve de bir yenilgi ald. Bu sezon takm 2nci lige çkartmak için ampiyon olmay çok istediklerini belirten Türk, imdiye dek hiçbir Diyarbakr takm Play-Off maçlarndan ampiyon olma ans yakalayamad. Ben ve ekibim bu takm ampiyon yaparak bu anszl ykacaz. Tire maç hazrlklarna da baladk dedi.

Diyarbekir- Tire maçnda finale kalan takm, daha sonra açklanacak bir tarihte Anagold Erzincanspor- Ankara Demirspor maçnn galibiyle final oynayacak ve kazanan takm 2nci lige yükselecek.

Ana Sayfaya Git