Diyarbekirspor Play-Off'tan umutlu

Korona virüs nedeniyle ligler ertelenirken, TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor'un Play-Off umutları devam ediyor.

Haberler 24.03.2020 - 10:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

40 puanla averajla ligin 8nci srasnda yer alan yeil krmzl ekip, sezonun son alt maçndan istedii sonuçlar alp, play offa ulamak istiyor. Karacabey Belediyesporun 64 puanla lider olduu ligde, Play-Off hedefi olan çok sayda takm var. 45 puanl iki takmn yer ald ligde Somaspor averajla ikinci Pazarspor ise üçüncü srada yer alyor. 42 puana sahip olan Nevehir Belediyesporun dördüncü srada yer ald ligde, 41 puanl iki takm bulunuyor. Mulasporun averajla altnc srada yer ald ligin yedinci srasnda Osmaniyespor Futbol Kulübü yer ald.

40 PUANLI 3 TAKIM VAR

Play-Off ve kümede kalma yarnn kzt ligde 40 puanl üç takm bulunuyor. Nazili Belediyesporun averajla 7nci srada yel ald grupta, Diyarbekirspor 8inci ve 1954 Kelkit Belediyespor 9unculuk koltuunda bulunuyor. Diyarbekirspor, kalan son 6 lig maçn Somaspor (D), Darca Gençlerbirlii A, Yozgatspor 1959 FK (D), Pazarspor, Osmaniyespor Futbol kulübü ve Karacabey Belediyespor (D) ile yapacak.

BÜYÜK çEKME YAANIYOR

Ligdeki en büyük çekime ise küme düme hattnda yaanyor. Üç takmn küme düecei grupta Modefan, 27 puanla en alt srada yer alyor. 28 puanl iki takmdan Altnda Belediyespor 16nc ve Medicalpark Batman Petrol Spor A.. 17nci srada bulunuyor. Küme düme tehlikesini matematiksel olarak yakndan his eden alt takm bulunuyor. Küme düme hattnda yer alan takmlarla birlikte toplam 9 takmn tehlike yaand ligin kalan 6 maçn yaplaca tarihler Türkiye Futbol Federasyonu tarafndan ileri bir tarihte belirlenecek.

Ana Sayfaya Git